Selasa, 13 Mei 2014

Cauti locuinte noi de inchiriat ? Care ar trebui sa-ti fie criteriile de selectie

Fie ca iti doresti sa te muti intr-o garsoniera, intr-un apartament cu 2, 3 sau 4 camere ori la casa, atunci cand ai in vedere locuinte noi de inchiriat, este important sa tii cont de cateva criterii la alegerea celei mai potrivite pentru tine. Iata-le pe cateva dintre ele.

Locuinte noi de inchiriat: Amplasarea

Blocurile de locuinte noi de inchiriat sunt amplasate, in marea lor majoritatea, in zonele periferice ale oraselor.
Asadar, daca te hotarasti ca iti doresti sa locuiesti intr-o garsoniera ori intr-un apartament aflat la mare distanta de centru, este important sa ai deja masina personala.
Daca nu, verifica diferitele zone cu locuinte noi de inchiriat pentru a o identifica pe aceea aflata fie (relativ) mai aproape de serviciul tau, fie intesata de mijloace de transport in comun (cu cat mai multe, cu atat mai bine) cu ajutorul carora calatoria ta zilnica inspre si dinspre job, inspre si dinspre centru, eventual, sa nu fie extrem de indelungata si de frustranta.

Locuinte noi de inchiriat: Existenta mobilierului
Nu toate locuintele noi de inchiriat sunt mobilate. Daca vrei un chilipir, o astfel de locuinta, nemobilata, s-ar putea sa fie intocmai ceea ce cautai: este lesne de inteles ca pretul sau va fi mai mic decat al uneia mobilate.
Verifica, asadar, fiecare anunt in parte pentru a nu avea surprize in acest sens.

Locuinte noi de inchiriat: Pretul
Extrem de important ramane insa pretul. Conturat de o varietate de factori - faptul ca locuinta este noua, amplasarea sa, existenta/inexistenta mobilierului si alte beneficii, pretul pe care il vei achita lunar pentru locuinta aleasa are toate sansele sa iti influenteze dramatic decizia finala.
Daca dispui de fondurile necesare, in Bucuresti te poti muta in locuinte noi, spatioase si luxoase, contra unei sume lunare ce porneste de la aproximativ 1.000 euro.
La fel de bine, insa, poti gasi garsoniere in blocuri noi la preturi sub 300 de euro.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar